Vrele noći

>

Sylvia Day autorica je svjetski poznatih naslova sa liste New York Timesa s više od 20 nagrađivanih bestsellera prodanih u 40 zemalja. Mnogi će je prepoznati po serijalu ‘Crossfire’ koji uskoro stiže na velike i male ekrane.

‘Vrele noći’ drugi su dio serijala ‘Dream Guardians’ i uprizoruju priču o najboljim prijateljima para iz prvog djela serijala Lysse i Aidana – Stacey i Conoru. Iako je ova knjiga nastavak, ona se može čitati i kao samostalno djelo jer je autorica čitateljima dovoljno dobro prepričala i objasnila tok radnje iz prve knjige kako se ne bi osjećali neupućenim.

Stacey je Lyssina najbolja prijateljica, samohrana majka koja se cijeli život žrtvuje kako bi svom djetetu Justinu pružila sve najbolje u životu. Odlazak s fakulteta zbog trudnoće, preseljenje u grad u kojem su troškovi života jeftiniji, stalno mijenjanje poslova i žrtvovanje skoro svog slobodnog vremena njena je životna priča. Sad joj se sva patnja čini uzaludnom jer se Justinov otac vratio u njegov život i odveo ga na skijanje za vikend iako nikada nije platio ni centa alimentacije niti pitao za svoje dijete. Njeno dijete se ludo zabavlja, a ona tuguje čuvajući Lyssinu kuću dok je ova na odmoru sa Aidanom. No tad se će se oglasiti zvono koje će označiti potpuni zaokret u životu Stacey Daniels.

——

I ona u svom srcu zna da ovaj muževan i ranjen viking na njezinu kućnom pragu zasigurno nije iz ovoga svijeta. Vizija iz njezinih najtajnijih erotskih maštarija – veličanstven, božanstven muškarac – uzbuđuje je svojom neodoljivom, opasno senzualnom aurom. Duboko u duši, Stacey zna da bi podčinjenost takvom muškarcu donijela nezamislivu opasnost i propast u njezin život, a ipak mu ne može odoljeti jer on je gospodar slatkih užitaka i ispunjenje svih njezinih želja.
Ipak, ljubav prema Conoru sa sobom donosi teret kakav nijedna smrtnica ne može nositi. Premda nalazi utjehu u Staceynoj strasti i toplini njezina gostoljubiva tijela, njegov istinski svijet je mračno kraljevstvo snova, rastrgano nasiljem i sukobima, koji ga sada slijede u Staceyin svijet…
„Zapalit će stranice koliko je vruće!“ Gena Showalter


[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Cijeli roman “Vrele noći”»

[/s2If]vrele_noci_sylvia_day

Komentariši